Ahoj lidi už jsem v koncích, nainstalovala jsem web kameru podle přiloženého instalačního CD, a postup krok po kroku podle přiloženého manuálu. Vše ok. Jenže když kameru nastavím do Skypa a zahájíme video hovor, vidím obraz kontaktu, obraz svůj, ale on nevidí mě. Kontrolovali jsme si i menu nastavení, máme je taky stejný, navíc druhá strana už video hovory používá a nemají problém, vždycky mě říká, že když já zahájím video hovor, naskočí mu tam nějaká tabulka v angličtině. Možná, nevím, mě teď tak napadá, na co jsem se jich ještě neptala, jakou mají verzi skypa. Nemůže to náhodou taky ta verze ovlivnit? Pa a dík St.
Ahoj spidere, máš pravdu verze na to nemají vliv. Problém se mi podařilo vyřešit, v době zofalství mě už jen napadlo odinstalovat skypa a nainstalovat ho znovu. A bylo po problému. Zádrhel byl v tom, že se mně nezobrazoval test web kamery a tím jsem ho do skypa nemohla uložit z jiného zdroje. Tak to je celé. Pa a díky. P.S. : Máš dobrý rady, ale příšernou ikonku, právě jsem od PC vzálena na délku asi 1m (dál už bych nedosáhla na klávesnici)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.