Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou levnou grafickou kartu s výstupem HDMI?

Od: petula00* odpovědí: 2 změna:

Zdravím.V PC mám ext.graf.kartu Radeon 9550/128MB výstupy VGA,DVI,VIVO. Protože jsem koupil novou Tv tak by jsem ji chtěl připojit k PC.Na výstupu DVI graf mám novější monitor.Pro Tv by se eventuelně dal použít VIVO výstup,ale nejdou sehnat příslušné redukce.Takže by jsem, chtěl vyměnit graf.kartu za nějakou s výstupem HDMI pro TV.Jakou kartu by jste doporučili která by bez problémů nahradila původní?.Cena tak do 1000,-Kč.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Záleží, co na tom provozujete, jak silný máte zdroj, jaké potřebujete chlazení a pod. V té ceně njspíš NVIDIa s jádrem N610. Koupil jsem např. MSI N610-1GD3H/LP PCI-E/ 1GB GDDR3/ DVI/ HDMI (ale je potřeba přidělat ventilátor, jinak bude zbytečně horká) a kluci na ní paří i nové hry Skyrim, Bordelands2 (v nižším rozlišení pochopitelně). Za ty peníze super. Výhodou je, že obsahuje i dig. zvukovku, takže zvuk jde rovnou po HDMI.
petula00*
hodnocení

Na PC hry nehraji.Jen běžná práce na netu a prohlížení fotek.OS je W XP,Ram 1GB,Ptrocesor AMD 1,6GHz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]