Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Na projektu coingeneration mam natoceno cca 28 dolaru a nevim jak je dostat k sobe na bankovni ucet.
Nenasel by se nekdo komu bych je mohl vyplatit treba na payzu, gopay apod a on by mi pak zaslal adekvatni castku v CZK.
Samozrejme pocitam ze by si dotycny nechal nejakou provizi za transakci.
voprais@gmail.com
A pošli mi číslo účtu, kam to pak mám poslat.
doplněno 29.10.13 10:23:Ale CoinGeneration umí poslat i přímo na účet, ne?
doplněno 29.10.13 10:39:Aha, tak asi ne.
Tak ted se divam, ze na Payzu jiz nelze vyplacet. Zbyva Perfectmoney, Paxum a Egopay.
Mate u nektere spolecnosti ucet?
Tak se me nejak povedlo vsechny prostredky nejak presunout a uz se nedaji vyplatit:
No nic asi na to pecu. Kazdopadne diky za snahu pomoci.
0x
Toto je nějaký další podvod?
doplněno 24.10.13 11:13:Dobrá finta.
od petr22 » 18 Črc 2013 17:28
Stahni si libovolny nastroj co sleduje cinnost procesu a zjistis ze jedine co to dela je ze to zapisuje do INI souboru v uzivatelskem profilu.Copak neni nikomu divne ani to, ze se to pocita podle doby jak dlouho bezi program, aniz by pritom zalezelo na vykonu pocitace?
A financuje se to z penez tech co to plati - jak vidis pro jednoho neni problem 250 USD, jiny posle treba 10 tisic USD a jiny duverivec klidne i milion. Provozovatel tehle taskarice se musi v tuhle chvili hodne smat, jak zblbli uzivatele propaguji jejich pyramidu kde se da a sami shaneji desitky dalsich zakazniku.
Viktor taky sliboval ze za akzdou tisicovku kazdy dostane desetinasobek
od petr22 » 18 Črc 2013 19:46
Funguje, nefunguje - rozdavani penez za nic silne smrdi prusvihem.Staci par dolaru a lidi si doma nainstaluji a spusti cokololiv. Ten soft muze potencialne delat zcela cokoliv - byt soucasti botnetu, posilat hesla k uctum, reportovat obsah disku. A jestli to nedela stavajici verze, muze to delat pristi.
Sranda bude, jestli nekdo bude ty prachy chtit zpatky.
doplněno 29.10.13 23:05:
Nechápu, čemu se divíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.