Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Canon s jednotlivými třemi barevnými inkousty + černá. Najednou netiskne fotky, dokumenty ano. Prostě fotopapír projde ven rychle a čistý. Náplně mám téměř vyčerpané. Tipnul bych si, že tiskárna pozná, že už by fotku A4 nevytiskla, proto odmítá. Že by byla tak chytrá? Nechci kupovat náplně, kdyby byla tiskárna náhodou kaput.
Tak opravdu po doplnění barev se to rozjelo. ALE MÁM DALŠÍ DOTAZ s toutéž tiskárnou. Je už stará a potřebuji hodně tisknout. Tak jsem koupil inkousty v lahvičkách -speciálně pro Canon. Ale- inkoust je tak řídký, že snadno protéká, ani se v zásobníku neudrží. Takže drží jen to, co je vsáklé do té "vatičky." Tedy jsem tiskl a-z barevných materiálů stažených z internetu mi to tiskne buď celé zeleně, někdy červeně, černě a modře nikdy. Testovací barevná písmenka zadaná klávesnicí ve wordu jsou v pořádku. Nechápu a dík za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.