Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím převést video do formátu smv

Od: svty* odpovědí: 15 změna:
Potřeboval bych video převést do formátu smv, ale nemůžu najít jediný convertor. Jestly nějaký znáte, tak mi prosím pomozte.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yurek*
hodnocení

3x
Online konvertor ZDE. A odkaz na stažení konvertoru SUPER jsem tu už taky někde dával. Zkuste místní vyhledávač, nebo pana Google.
domca*
Nějak mi to nejde,když stáhnu ten program tak nevim co dál poradte mi někdo prosím?

hodnocení

2x
SA31xx Video Converter se jmenuje software, který dává firmy Philipske svým přerávačům. Ten si s uvedeným formátem poradí.
svty*
hodnocení

Jo, funguje to. Dík!
lukaso02

já potřebuju stejnej program a ten cos napsal nemůžu nikde najít ke stáhnutí. Please poraď

tomasm

Ahoj,chtěl si stránku ze které si tento program můžeš stáhnout a proto ti ji taky dávám,zatím sem všechny nezkoušel ale alespoŇ jeden by mněl fungovat.

Odkaz je: stahuj.centrum.cz/...

lenny*

Prosímtě, ta stránka ( p4c.philips.com/...), tam se mi zjeví anglická stránka, kliknu na ten odkza co tam je, zkočí mi tam seznam takových seznamů (SA3114/02 atd.) a když kliknu na ten první, tak už nevím jak dál. Kdybys mi mohl pomoc tak pls napiš na ICQ 277-992-455 a mail KillLenny@seznam.cz. Děkuji předem.

beatte

zkoušela jsem převod přes sa3xx video converter...převod proběhl v pohodě, ale teac mp360 si se souborem neuměl poradit.soubor byl vidět, ale spustit nešel...poradíte mi jak dostat video do tohoto přehrávače.dík

sencormp4
hodnocení

0x

hele kamo ses na tom upe stejne jak ja ale myslim ze bi tomnelo jit timdle www.stahuj.cz a tam napis jen - super stahni to a skus jinak mne to prevadi programek kterej sem dostal k mp4 na minidisku tak hodne stesti kamo :)

valis
hodnocení

0x

Ja používám Philips Media Converter je jednoduchy a celkem kvalita tady je link. Valis

p4c.philips.com/...

a*
hodnocení

0x

já taki nevim a jestliti nekdo pora dí takmidej vě dět na mejla čau zdeněk holcman jemi 12

tan

na to, že je ti 12 máš super češtinu.. :-D :-D :-D Na těch stránkách to je link hned na stažení, tak nevim, co tu řešíte...

lukaso02

no mám problém ten že mám ten na philips ale na ten teac mi to nejde.Má někdo originál software?

kiklop*
lukaso02

Nene tam ten prog není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]