Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Před nějakou dobou jsem si založila Facebook účet, který však používám jen na jednu skupinu (Jedná se o skupinu klanu te hry, kterou jsem dříve hrála). Problém je v tom, že já nechci mít žádné přátele, profil slouží jen a pouze na tu jedinou skupinu, která je však uzavřená. Řekla jsem si tedy kamarádovi aby mne do ní pozval, což jak jsem se dozvěděla, jde jen pokud mne má v přátelích. Tak si mne přidal, pozval mne a hned jsem si ho z přátel zase odstranila. Jenže od té doby mi to všude nabízí jeho přátele, jestli je náhodou neznám a nechci si je přidat do přátel. Ppořád mi to s tím spamuje i E-mail.
Ráda bych se obešla bez toho profilu, ale s některými lidmi nemám jinou možnost jak komunikovat a sdílet obrázky (Jak jsem již zmínila- z té hry), protože buď nemají, či nechtějí jinou formu komunikace.
Dá se nějak zrušit to upozorňování na to, jestli neznám toho, tu či onoho?
Děkuji.
Příhlašte se do svého profilu, v pravém horním rohu klikněte na ozubené kolečko a vyberte "Nastavení účtu". V levém sloupci vyberte "Upozornění" a nastavte si, o čem chcete dostávat upozornění od FB na e-mail, a o čem Vás FB má informovat pouze na FB.
V nastavení soukromí si nastavte, kdo Vás může vyhledat, a kdo Vás může kontaktovat. Povolíte žádosti pouze "přátelům přátel", nebudou Vám chodit žádné žádosti, protože žádné přátele nemáte.
___ Ovšem nabídku FB na Timeline nijak neovlivníte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.