Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prázdná plocha windows bez ikon

Od: david63® odpovědí: 5 změna:

Zdravim

Dneska se mi stalo že jsem zapnul pc a přihlásil se a neobjevili se mi ikony na ploše pouze tapeta. (dvakrát jsem restartoval a žadná změna)

Po 15 minutách se objevila plocha komplet.

Jak to vyřešit a co to zpusobuje (pravděpodobně). Nikdo na poradte nemá věsteckou kouli :D

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Máš pravdu, kříšťálovou kouli nemám, proto mi napiš, jaký máš OS a jestli máš v PC malware ( MBAM).

doplněno 23.10.13 20:44:

Jestli myslíš MBAM, tak to je antimalware. Já potřebuji vědět výsledek testu tímto programem.

hodnocení

Mam Windows xp

A malware mam také

doplněno 23.10.13 20:45:

ještě běží

hodnocení

0x

Napřed bych to projel antivirem a antimalware. Pak bych na WinXP udělal tohle: Přihlásíte se do počítače jako Administrator, Přejmenujete svůj účet v C:/Documents and Settings/David (příklad) na David_old. Poté vyčistíte Registry pomocí RegCleaner, zrestartujte počítač a přihlásíte se jako David. Systém si vytvoří nový funkční profil uživatele C:/Documents and Settings/Davidů. Poté si jako Administrátor ze složky David_old zkopírutete do nové složky David z příslušných podadresářů své zástupce na ploše, Oblíbené položky, případně další věci. Až původní složku vyčerpáte, můžeže ji smazat.

doplněno 23.10.13 20:50:

Před celou akcí si v Obnově systému vytvořte Bod obnovení. V případě, že akce nepomůže, můžete se jím vrátit do původního stavu s tím, že přejmenujete zpátky David_old na David a zrestartujete PC.

hodnocení

0x

na mém notebooku HP lze dvojklikem na plochu schovat všechny ikony... je to utilita od HP.

tak třeba jestli nemáte něco podobného

Po kliknutí pravou myši na plochu se v nastavení displeje dá najít odrážka - zobrazit ikony na ploše. Jestli to nejde tak bude na vině špatně zavedený průzkumník windows. Spust výpis běžících procesů (stiskni CTRL +ALT +DEL)a zjistí jestli tam máš řádek Explorer.exe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]