Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Dneska se mi stalo že jsem zapnul pc a přihlásil se a neobjevili se mi ikony na ploše pouze tapeta. (dvakrát jsem restartoval a žadná změna)
Po 15 minutách se objevila plocha komplet.
Jak to vyřešit a co to zpusobuje (pravděpodobně). Nikdo na poradte nemá věsteckou kouli :D
Děkuji
Máš pravdu, kříšťálovou kouli nemám, proto mi napiš, jaký máš OS a jestli máš v PC malware ( MBAM).
doplněno 23.10.13 20:44:Jestli myslíš MBAM, tak to je antimalware. Já potřebuji vědět výsledek testu tímto programem.
Napřed bych to projel antivirem a antimalware. Pak bych na WinXP udělal tohle: Přihlásíte se do počítače jako Administrator, Přejmenujete svůj účet v C:/Documents and Settings/David (příklad) na David_old. Poté vyčistíte Registry pomocí RegCleaner, zrestartujte počítač a přihlásíte se jako David. Systém si vytvoří nový funkční profil uživatele C:/Documents and Settings/Davidů. Poté si jako Administrátor ze složky David_old zkopírutete do nové složky David z příslušných podadresářů své zástupce na ploše, Oblíbené položky, případně další věci. Až původní složku vyčerpáte, můžeže ji smazat.
doplněno 23.10.13 20:50:Před celou akcí si v Obnově systému vytvořte Bod obnovení. V případě, že akce nepomůže, můžete se jím vrátit do původního stavu s tím, že přejmenujete zpátky David_old na David a zrestartujete PC.
na mém notebooku HP lze dvojklikem na plochu schovat všechny ikony... je to utilita od HP.
tak třeba jestli nemáte něco podobného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.