Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší antivirus zadarmo

Od: animal* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit, jaký je nejlepší antivirus, který se dá ZADARMO stáhnout (celá verze) → nepožaduje žádnou registraci, licenci apod.

Předem děkuji za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzav88*
hodnocení

1x
avast, avira, u xpcek lze vyuzit MSE. Ale nejlepsi, tezko rict co ajtak nebo uzivatel to nazor:)

Asi tak, ale bez registrace to stejně asi fungovat nebude.

fisa*
hodnocení

1x

Já používám AVG free 2014 a na mobilu avast free. Pokud je avast zdarma i na počítače tak rozhodně on je podle mě ten nejlepší. :)

Já jsem si to AVG taky oblíbil (narozdíl od Nodu mě nezklamal).

praivo*
hodnocení

1x

COMODO Internet Security (CIS) Premium.

jm*
23.10.13 21:54
hodnocení

0x

Avast.

hodnocení

0x

Nejlepší antivirus zadarmo je rozumný a informovaný uživatel. A pokud navíc používá operační systém, který je z povahy věci odolný proti běžným virům, pak může být klidný. Ale to jsi asi nechtěla *frajer*

hodnocení

0x

Na antivirus jsem se také už ptala, protože po nějaké době AVG po mě chtěl, ať si ho koupím a pak se vypnul. Nainstalovala jsem si AVG free 2013. A teď znovu! 2013 se vytratil, nemohu ho najít a 2014 mi vyhrožuje, že když si ho nekoupím, za dva dny se vypne. *plac* Vím naprosto jistě, že jsem si 2014 nestahovala, neinstalovala. Jsem z toho dost rozhozená. Ale s AVG jsem byla velice spokojená. Avast pc nesmírně zpomaloval. AVG si znovu pohledám free si znovu stáhnu a nainstaluju.

fribble*

Praivo má pravdu - CIS Premium - free, česky, minimálně zatěžuje systém. Používám k naprosté spokojenosti už pár let a x-tou verzi.

animal*
hodnocení

Děkuji Vám všem, konečně se mi podařilo odstranit jeden vir, který už hodně dlouho nechtěl odejít,

Ještě jednou děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]