Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit, jaký je nejlepší antivirus, který se dá ZADARMO stáhnout (celá verze) → nepožaduje žádnou registraci, licenci apod.
Předem děkuji za odpovědi
Na antivirus jsem se také už ptala, protože po nějaké době AVG po mě chtěl, ať si ho koupím a pak se vypnul. Nainstalovala jsem si AVG free 2013. A teď znovu! 2013 se vytratil, nemohu ho najít a 2014 mi vyhrožuje, že když si ho nekoupím, za dva dny se vypne. Vím naprosto jistě, že jsem si 2014 nestahovala, neinstalovala. Jsem z toho dost rozhozená. Ale s AVG jsem byla velice spokojená. Avast pc nesmírně zpomaloval. AVG si znovu pohledám free si znovu stáhnu a nainstaluju.
Praivo má pravdu - CIS Premium - free, česky, minimálně zatěžuje systém. Používám k naprosté spokojenosti už pár let a x-tou verzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.