Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny zkušenější. Vrátili mi notebook ze servisu, postahoval jsem si veškeré data ze záložního HDD a ten naformátoval (což jsem neměl dělat). Zapnul jsem internet - bluescreen - restart a konec. Není možné se nijak dostat zpět do windows. Zkoušel jsem opravu systému, nouzový režim. Do Biosu se nedá dostat - při držení klávesy Biosu to skočí do nějakého podivného přikazovacího řádku, když to zkusím potvrdit, opět restart. Vytáhnul jsem HDD a napojil na dokovací stanici. Po chvilce načte 1. disk "system reserved", 2.disk, kde jsem měl filmy, 3.disk, kde byl Windows (ovšem bez informací volného a zaplněného místa). Když se snažím tento disk otevřít, chce po mě první naformátovat. Ostatní dva disky jdou bez problému otevřít. Je nějaká šance, že zachráním disk z daty, kde byl Windows? :/
Dobrý den ! Data ze zformátovaného disku lze obvykle obnovit, hlavně na něj už nic nenahrávejte ! Zkusil bych ho projet freewarovým programem TestDisk cgsecurity.org/... . Případně se pokuste sehnat placený program GetDataBack. Odborné firmy deklarují úspěšnost téměř 100 procent, např. zachrana-dat.cz/... Přeji úspěch !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.