Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook zobrazuje méně HDD

Od: maka1 odpovědí: 7 změna:

Zakoupil jsem notebook Acer Aspire V3 s onsahem 1TB, při isntalaci windows jsem jasně viděl, že je rozdělaen na 2 části. Poté až jsem se dostal do "Tento počítač" zobrazuje se mě jen ejho polovina... jak se dostanu k té druhé?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

klikněte ve pravým tlačítkem na ikonu "Počítač" a dejte spravovat. Nalevo vyberte "Správa disků". Potom se Vám ukáže váš disk a jeho části, kde kliknete pravým tlačítkem na tu druhou velkou část disku a dáte Změnit písmeno jednotky a cestu. Tam dáte "Přidat", a vyberete volné písmeno.

maka1
hodnocení

Ke druhému disku jsem se sice dostal ..ale nemuzu se dostat k tomu jak ho přejmenovat a nastavit mu cestu

Notebook zobrazuje méně HDD
praivo*

Dej Odstranit svazek, pak vytvoř nový a naformátuj na NTFS.

Klikáte na jiný disk! Máte vybraný nějaký 3GB, ale správny je na tím, takže tohle neodstraňovat

mka1
Vazne jsem klikl na ten hdd
praivo*
To není disk, ale jen oddíl. Pokud udělá, co jsem napsalm tak se tohle spojí s tím druhým oddílem.
maka1
hodnocení

Aha .. Spatne sem se vyjadril

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]