Nejste přihlášen/a.
Zdravím a zároveň bych se vás chtěl zeptat. Jednoho krásného dne jsem se rozhodl že si změním proflovou fotku na Skypu.
Bohužel ta nová fotka co jsem si chtěl nastavit jako profilovou je vyfocená 13Mpx. foťákem a jeho rozměry jsou 4608x2592 pixelů a je 3,15 MB velká jo a fotka je ve formátu JPG. Bohužel pokaždé když jsem si tam navolil tu fotku a kliknul jsem na vybrat tak mě to tu fotku do skypu nenačetlo tak jsem to skusil asi 10x a furt nic potom jsem ještě jen tak ze zvědavosti zkusil jinou fotku která měla o hodně menší rozlišení a tak se do Skypu vpohodě načetla takže jsi myslím že to nejspíš bude tím rozlišením ale nejsem si jistý. Tak bych se vás tedy chtěl zeptat jestli nevíte někdo náhodou jak to doopravdy je a popřípadě jak tento problém vyřešit Děkuji předem za odpovědi.
A to tam tu fotku s takto zbytečně vysokým rozlišením opravdu chcete?
doplněno 05.12.13 07:09:Myslíte že někdo stojí o to, aby se mu jen kvůli načtení vaší fotky stahovalo 5..10 MB dat?
doplněno 05.12.13 07:24:Pokud nevíte jak fotku resamplovat, pak např.: Kliknout na soubor fotky pravým tlačítkem myši - "Otevřít v programu" - "Paint/malování"
V tomto programu v horní nabídce "Obrázek" - "roztáhnout či zkosit" a obě čísla v "Roztáhnout" přepište ze 100 na 10.
Nyní "Soubor" - "Uložit jako" a zvolte si kam a pod jakým názvem. A máte 10x zmenšenou fotku, což je pro tento účel akorát.
(On by vám to 13MB foto možná vzal a resamploval i Skype, ale podle rychlosti vašeho připojení musíte počítat s tím, že než se uploaduje 13MB, tak to může trvat i minuty)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.