Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus A3000

Od: standa1* odpovědí: 2 změna:

Zdraví a prosím o radu *hi*

V práci jsem našel stařičký NTB Asus A3000, protože se mi ho podařilo zprovoznit chtěl bych ho v práci využít (graf. a konstrukční program) .NTB v pohodě stíhá, ale vadilo mi být neustále připojen do sítě, takže jsem sehnal novou baterii.

Když jsem jí dnes vyměnil a dal nabíjet byla vybitá na 0% a začala se nabíjet až když jsem jí tam vložil po druhé.Po nabití cca 1,5h asi na 40% se dost hřála a povedlo se mi nechtíc zakopnout o kabel a vypnout zdroj, čekal jsem že ntb bude dál fungovat ale vypnul se...a zapnout jen na baterii nešel, navíc po opětovném zapnutí se baterie začala nabíjet zase od 0%...

Tak se chci zeptat na kolik procent musí být nabitá baterie aby ntb běžel?

Jak dlouho asi trvá nabití zcela vybité baterie?Ted to vypadá na cca 4,5h

případně kde hledat chybu?

Díky za odpovědi, pročítal jsem i jiná témata, ale nic podobného jsem nenašel...*nevi*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud tato "nová" baterie byla delší dobu vybitá na 0%, pravděpodobně bude mrtvá. O čemž by vypovídal i její stav (hřeje se, nenabíjí se, po vypojení nedrží). Zahodit a koupit NOVOU.doplněno 21.10.13 21:38: Tak se chci zeptat na kolik procent musí být nabitá baterie aby ntb běžel?Notebook musí být s dobrou baterií schopen běžet (spíše samovolně ukončit práci a uspat se) i třeba při 5% nabití.0% na baterce nevěstí nic dobrého
standa1*
hodnocení

Zkusím to ještě hodinu nechat a uvidím...ted je tam 81% a píše to ještě 50min do konce...pro jistotu jsem ho podložil a pustil na baterii větrák, teď je jenom vlažná...:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]