Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat skupiny přátel na Facebooku

Od: michalkoudela* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,
na Facebooku je již delší dobu jedna chytrá funkce - skupiny přátel. Vytvářel jsem si jednu skupinu pro vyzkoušení, ale nechtěl bych jí tam nadále mít. Jak jí mám odstranit? Nikde jsem nanašel žádné tlačítko.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skupiny, které nemají členy, Facebook automaticky odstraňuje. Pokud jste skupinu vytvořil, můžete ji odstranit odebráním všech členů a nakonec sebe sama.

1. V horní části skupiny klikněte na kartu O mně.
2. Klikněte na ikonu ozubeného kolečka vedle jména jednotlivých členů kromě vás.
3. Vyberte možnost Odstranit ze skupiny.

michalkoudela*
hodnocení

Já tím nemyslím klasické skupiny, ale tzv. skupiny přátel. Když si přidám nové zaměstnání nebo školu, tak se mi automaticky vytvoří. Jak je pak ale smažu? Ano, jdou archivovat, ale i tak mi překáží.

Pokud si vytvoříte skupinu ručně, tak ty odstranit jdou, ovšem ty tzv. Inteligentní seznamy, kde se automaticky přidávají přátelé např. podle bydliště nebo zaměstnání, odstranit nejdou. Jdou jen archivovat, takže se nezobrazují na hlavní stránce. Podrobněji návod zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]