Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s pc

Od: spagy* odpovědí: 11 změna:

Zdravím mám problém s PC konfigurace

Asus p5w-deluxe

graf:Nvidia geforce 9600gt 512

ram:4GB

procesor:intel q6600

zdroj:400W

když zapnu pc tak na lcd se mi ukáže going to sleep a vypne se monitor ale pc jede,nedostanu se nikam ani do biosu,monitor sem vyzkoušel i jiný ale furt stejné prosím poradíte mi někdo? mám si koupit novou grafiku?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A nepípá počítač při zapnutí?

spagy*
22.10.13 14:32
hodnocení

nevypíná

spagy*
hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete zkusit při vypnutém PC tu grafickou kartu vyjmout a opět dobře vložit. Třeba je jen špatný kontakt se sběrnicí. Zdravím!

spagy*
hodnocení

grafiku jsem už vyndal a dal zpátky slot je v pořádku

praivo*
hodnocení

0x
Při použití integrované GPU to funguje?
spagy*
hodnocení

integrovaná tam není

hodnocení

0x

Nastavil jste v Biosu kterou kartu to am brat? Zkusil jste zapojit monitor na interni kartu ne na tu novou? Mozna hloupa otazka, ale je potreba to vyloucit.

spagy*
hodnocení

do biosu se nedostanu monitor se prostě vypne

au1
hodnocení

0x

co je to za zdroj? 400W samo o sobě neznamená nic, pokud je to nějakej Eurocase...

praivo*
hodnocení

0x

Najdi na základní desce malý knoflíkový článek (pod těsně pod grafickou kartou) a na zhriba minutu ho vyndej (předtím vypni zdroj nebo mu odpoj přívodní kabelú). Pak to slož a zkus spustit.

doplněno 22.10.13 22:22:

Ten článek můžeš rovnou vyměnit, je to lithiový CR2032.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]