Nejste přihlášen/a.
jak lze zjistit produktový kod. nainstalovala jsem si místo Windows starter, Windows premium, ovšem mám problém, protože dvě čísla nebo písmena v produktovém kodu jsou nečitelná, a k windows starter bohužel nemám CD. Protože notebook pomalu dosluhuje, nechce se mi platit za nové windows. Pokud bych kod nezjistila, je možné nahradit windows 7 linuxem? Radu jsem se snažila získat u Microsoftu, bohužel jsem tam nic nenašla.
doplněno 21.10.13 18:52:nešlo by třeba zjistit key z čárového kodu anebo někde stáhnout původní windows starter, ten totiž nikde není a pro ten licenční číslo mám, hlavně ale kde by mě ho event zjistili
Klikněte vlevo dole na "menu", napište systém a v nabídce na něj klikněte.
PK je úplně dole.
Ano. lze ho nahradit Linuxem.
díky za odpověď, produkt key jsem našla, ale počítač hlásí, že kod je neplatný, že se jeví jako výchoí a nelze jej použít k aktivaci a chce po mě jiný kod product key... Ale kde ho mám hledat?
už asi vím, kde je chyba, mám windows 7 pro upgrate a protože jsem před instalací formátovala disk, tak prý tuto verzi nelze použít. Takže mně nezbývá nic jiného, než instalovat linux, Jenže já hraji i hry, sice jen ty jednoduché, třeba karetní a pod. A co třeba Android, myslíte, že by na počítač naistalovat šel?
Dobrý den, zkuste zjistit produktový kód programem viz odkaz. JInak, OS Windows lze nahradit OS Linux, který je zdarma a ve více verzích. Je to dobrá alternativa, ale není primárně určen pro hraní her. Zdravím!
Ještě někdo třetí?
díky všem za rady, něco už jsem zkoušela, ale jak přeinstalovat Windows Linuxem nevím. takže bych potřebovala ještě poradit, na internetu jsem nic přesného nenašla
Dobrý den, pokud se podíváte na stránku viz odkaz, v klidu si tam budete vše pročítat, podíváte se na ukázky, projdete si návody i otázky a nakonec si stáhnete a vypálíte OS Linux Ubuntu (ISO soubor jako obraz disku), s kterým nabootujete v mechanice, tak už Vám bude vše jasné. Jenom nespěchejte, čtěte a učte se s Linuxem. Linux nejsou Windows zadarmo - vyžaduje to trpělivost a snahu naučit se něco nového. Pokud to nevzdáte do dvou týdnů, tak jste dobrá. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.