Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace v powerpointu-spuštění

Od: zele425 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máme udělanou prezentaci do školy v PowerPointu a nesu to do školy na usb. Ale ve škole mají Libreoffice... A já mám zkušenosti že se prezentace zobrazí jinak.. Myslíte že pomůže když dám na usb i program PowerPont? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
20.10.13 22:19
hodnocení

0x

Nepomuze.

praivo*
Ono to ani nejde. Nejlepší řešení podle mě bude taky si nainstalovat LibreOffice a prezentaci udělat v Impressu.
doplněno 20.10.13 22:27: Mimochodem tohle je první mně známý případ využití LO na škole.

pavelv*
hodnocení

0x

Kdysi jsme dělali na základce prezentaci v PP a k prezentaci se přikládal nějaký osekaný prohlížeč. Nebylo potřeba nic instalovat, jen se to spustilo. Ale už si nepamatuju za ta léta co to bylo zač...

zabu
hodnocení

0x

Já si nejsem jistý, ale mám dojem, že se po otevření prezentace, tato dá spustit tlačítkem F5. pak už jede automaticky.

praivo*
A co to má společného s otázkou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]