Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout WinXP (kod mám)

Od: kenseiarrs* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, už snad měsíc se snažím najít nějaký ,,funkční Windows XP, ale pokaždé, když ho nainstaluju, tak buď už při instalaci se něco pokazí, nebo po instalaci se chová, jako když je v nouzovém režimu (nejdou otevřít některé aplikace, nejde internet a zvuk, nejdou nainstalovat ovladače apod.) a když se mi jednou podařilo nainstalovat v pořádku a skoro vše jelo, tak nejel jen internet a nešli nainstalovat ty ovladače. Tak jsem se Vás chtěl zeptat na dvě otázky. Jde nainstalovat XP bez pomocí CD (přímo ze souboru, jako 7, 8..) a jestli by jste mi neporadili nějaký opravdu funkční XP a neposlali mi ho například na email (JeffreeCombs@seznam.cz) nebo přímo sem, pokud to je možné. Ten aktivační kód samozřejmě mám.
Za každou pomoc Vám budu vděčný, děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

1. Jakou verzi chceš?

2. Jde instalovat i z USB disku - lludvik.blogspot.cz/...

kenseiarrs*
hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď.
No, na štítku zespodu notebooku mám Windows XP Pro.. Já tomu moc nerozumím, tak snad jsi myslel toto :)
A funguje to určitě z té flashky?

iz*

Jaké verze XP jste zkoušel? Máte-li kód pro verzi XP PRO, nepůjde Vám pro jiné verze.

praivo*

Něco jsem našel, nahrávám na Ulož.to.

Botování z USB by mělo normálně fungovat, pokud to ten počítač umí.

doplněno 20.10.13 17:00:

Bootování...

kenseiarrs*
hodnocení

Počítač by to umět měl. Spíš jde o to, že to asi ani podle toho návodu nezvládnu.. Mě dělalo problém aji nainstalovat Linux přes flashku. Toto se mi zdá o dost těžší

doplněno 20.10.13 17:04:

A nešlo by to nahát na webshare.cz? Z uložto se to stahuje celkem pomalu. Jinak moc děkuju za ochotu :)

praivo*

Promiň, ale už to nahrávám, nechce se mi to rušit, snad to tak moc nevadí.

kenseiarrs*
hodnocení

Nevadí :) Snad to půjde

praivo*

Spadlo mi připojení. Zkus tohle.

kenseiarrs*
hodnocení

Dobře, tak děkuju. Snad to nějak zvládnu podle toho návodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]