Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat jakou mám šanci prodat tento PC pc.bazos.cz/...
chci si v budoucnu zahrat hru GTA 5 a dneska sme zkousel GTA 4 a seka se to pekne mozna to je tim,ze to je verze be patche a z netu,ale i tak GTA 5 na tom asi ani nepustim.
chtelo by to asi CPU i grafiku ze?protoze CPU mi u par her taky nestihal,ale vicemene sem si na tom zahral vsechny hry roku 2012 na dost vysoke detaily
prosim jen odbornici pres HW
jenomze to mas jak s autem nikdo to nebude chtit. prodaval sme panasonic FZ 38 ozval se jedne clovek za rok a nekoupil. auto to same a dalsich x veci. v dnensi dobe neco prodat je pruser,ale prodat z toho treba tu grafiku a CPu bude mozna jeste horsi
prosím tě ozval se mi jeden zájemce kolik bych za něj chtěl. a druhej,že vykupuje PC,tak sem mu řekl,že kdyby byla možnost protiúčtu některých dílů byl bych nejraději. neporadíš mi? Nebo si kdyžtak zajdu za jedním zákazníkem ,kterej prej dělá PC na zakázky ten mi asi poradí víc. každopádně prodávat to za nějakých 4-5 tis nemá smysl,když za 4 Tis pořídím středně dobrý CPU a to bdue max základní i5
jen ta moje grafika stále stojí víc jak 1500,-
Ten počítač co prodáváš nemá větší hodnotu než 2500-3000kč. Jediný co tam je dobrý je ten zdroj, jinak hry na tom hrát moc nejdou na té "herní" 6670. Prodej to a jestli chceš hrát gta 5 na medium tak nový počítač kolem 16000-20000kč.
Víš, to je o morální hodnotě počítače. Když postavím sestavu v sobotu ráno z právě koupených komponentů za patnáct tisíc, tak v sobotu večer ji za tolik neprodám. Je to sice blbost, ale prostě to tak je.
doplněno 20.10.13 20:15:A mimochodem, ta toto zjištění nepotřebuješ HW odborníka.
Ale koupím... 9.544 Kč i s diskem (8.331 bez něj) a výkon výrazně vyšší.
doplněno 20.10.13 21:03:Mimochodem:
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.
No, za 5.405 Kč jsem koupil toto:
Pentium G2020
Gigabyte GA-H61MA-D2V
Kingston 4 GB DDR3-1600
Arctic Alpine 64 Pro rev. 2
C-Tech Flamingo
Arctic F12 PWM
nějakou WiFi kartu od TP-Link (nepametuji si označení)
Seasonic SS-350ET-T3
Plus 1.600 za GPU = cca. 7.000 Kč, tzn. jestli to chceš prodat, musíš nabídnout max. 5.000,-
a proc mi pises,ze to mam za 8 prodat? ja nevim kolik za to bduu chtit je to be HDD ten disk stal 2500 a monitor si asi taky necham nema smysl menit kdyz je jeste dalsi rok v zaruce.
Jak vidíš, už jsem se trochu rozhlédnul a doporučenou cenu upravil na 7 tisíc...
doplněno 20.10.13 21:02:Pardon, 5 tisíc.
tak sem byl za klukama v tom shopu velice ochotne mi vysvetloval hardwarove moznosti ,takze sme se aj neco dozvedel. Nicmene navrhl mi upgrad na intel i5 a grafiku rikal,ze doporucuje n.vidii 660 a jeste k tomu prej minimalne 6Gb ram pry ze 4 gm je na hrane ja si myslel,ze to je az az,ale je pravda,ze podle sledovani procesu mi prumerne bere pocak tak 45% ramek coz neni zanedbatelny. ram se da dokoupit vzdycky asi bych zustal zatim u 4,ale to co mi navrhnul je jen ty 2 polozky asz 7 tis a to nemluvim o novym chlazeni.
za ten pocak mi nabidli 4 litry a ze mi udelaji cneu na ten novej,ale pochybuju. kazdej chce vydelat dneska pokud si to neposkladam sam nejlevneji koupenych dilu a netu to vyjde vsude zhruba stejne.
navrhnete mi optimalni sestavu?
ejste se chci zeptat jetsli je snace prodat ten muj CPU a grafiku dival sem se na aukro a je videt,ze lidi nemaji o jete veci absolutne zajem.
No musíme brá vpotaz,že už nejsu pubertá anebudu hrát víc jak 2x za týden,takže nic extra silnýho nechci hlavně do toho nechci cpát desítky tisíc. Pokud to prodám za 4 litry,tak sem ochotný doplatit pouze 6 tis,takže okolo m10tky. sem smířený,že i5tka není šance a možná ani i3. spíš nějaký slabší vícejádro od AMD, grafiku max 2500 za víc se nevlezem do cenový relace. HDD stačí to nejlevnější,protože mám ten SSD disk a na něj bude systém. OS nechci to stojí dneska kolik? 2-3 tis? jaký požadavky má ta WIN 8? stojí zato? myslím,že budou stačit 7mičkové widle
Za 10 000 si pořídíš leda desku, procesor a grafiku aby jsi GTA 5 vůbec rozběhl. Na nic míň než i5 ani nemysli. Samozřejmě lze uvažovat o AMD kde trochu ušetříš, ale pořát se ta cena procesoru pohybuje kolem 4000 aby jsi měl i menší rezervu do budoucna. Ono procesor je dle mého lepší koupit co nejvýkonnější samozřejmě s přihlédnutím na cenu. Do budoucna (třeba 3 roky) bys pro lepší procesor utrácel i za desku s jinou paticí. Takže můžeš ušetřit za grafiku. Třeba GTX 650 nebo 650TI to se pohybuje od 3000 do 3500. Nějakej ten i5 nebo AMD 4000-5000. A deska v rozmezí 2000-2500.
Disk máš SSD, nějaký HDD si můžeš dokoupit později, ikdyž bych třeba 500 giga doporučil. Není dobrý ukládat data na SSD (hry, filmy...) Skříň 1000Kč, zdroj 450W nebo s přihlédnutím do budoucí grafiky 550W kolem 1500. Suma sumárum 13000-15000...
Pokud zvolíš nějaký výkonnější procesor tak do budoucna budeš mít potřebu vyměnit jen grafiku a dokoupit HDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.