Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Power point bez hudby

Od: zdeenda odpovědí: 9 změna:

dobry vecer,delal jsem si prezentaci fotek v power pointu dokonce se me tam povedla dat i hudba ale zklamani bylo ze jen ja to slysim kdyz to nekomu zaslu tak fotky sice vidi ale bohuzel bez hudby a to jaksi neni ono .Poradi mi nekdo vcem je problem rad bych se co jsem vytvoril pochlubil ale nejak to nejde dekuji za odpovedi uy predem a pekny vecer

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím,hudba musí být do prezentace vložena ve formatu WAW .B.

zdeenda
hodnocení

ahojda a kde ji mam stahnout tu hudbu ve formatu WAW.B. poradi mi nekdo

Formát je wav to B. byl podpis. :D Stačí to zkonvertovat pomocí nějakého programu například Any audio converter nebo Format factory.

zdeenda

a treba v pogramu upravovani hudby v a tube to by neslo

hodnocení

1x

Problémem je, že samotná písička se do té prezentace neuloží, ale pouze jí to přehrává, takže s prezentací musíš posílat i písničku.

zdeenda
hodnocení

a jak to mam udelat chci to mit jako kdyz se posilaji obrazkove maily ze jen koukach na fotky jak se meni a k tomu hraje pisen co by jsi mi poradil co stim?

ovczaak*
hodnocení

0x

Snad pomůže-pokud mi přijde na mail prezentace a já dám spustit,jdou pouze obrázky bez hudby.Musím zvolit-stáhnout a potom-spustit v power point.Mail mám na seznamu...

praivo*
hodnocení

0x

A co z těch fotek prostě udělat video?

zdeenda
hodnocení

to by taky slo ale jak bych to mel udelat poradi nekdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]