Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejvíce vylepšit základní desku

Od: sofrma* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den koupil jsem si pc a chci si ho vylepšit základní deska by měla být tato ASUS...M2N68-VM...SOCKET AM2 KOLIK MAX: RAM Procesor Zdroj Graf.karta ? Diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

8 GB 1066

Phenom II (?)

libovolný ATX

GTX Titan :-D

edge*
hodnocení

0x

Zdravím,

napiš ještě co momentálně v PC máš. Těžko nadálku poznat co je v tvém PC slabinou. V podstatě ti může kdokoliv poradit abys vyměnil vše. A co je lešpí poznáš podle výše ceny. Takže kolik jsi ochotný do upgradu vrazit?

sofrma*
hodnocení

Tak momentálně v pc mám: HDD WD Caviar Blue 320GB SATA PROCESOR AMD X2 6000+ / 3,1 GIGA FREKVENCE ZDROJ...350W GRAFICKÁ KARTA ATI RADEON X1900XTX PAMET DDR2...4 GB ZÁKLADNÍ DESKA ASUS...M2N68-VM...SOCKET AM2
edge*

Tak já bych asi začal grafikou. A jakou vybrat.. V podstatě vše závisí na penězích taže kolik by jsi chtěl utratit?

Pokud vybereš výkonnou grafiku, budeš muset kupovat i zdroj, ikdyž to tě ani do budoucna nemine. Takže si řekni kolik chceš utratit a do toho rozpočtu vyber grafiku + zdroj. Myslím, že s 450W bys neudělal chybu vzhledem k tomu, že k upgrade tvého PC se nevyplatí kupovat žádnou super výkonnou grafiku a na procesor do budoucna nějaký Phenom čtyřjádro to bude taky stačit.. Jaký procesory jdou do AM2 sem ale bohužel nikdy nesledoval ani nezjišťtoval. Samozřejmě ten zdroj musí být jeden z kvalitnějších s vyšší účinností. No a procesor potom skusit sehnat na aukru.

A na co chceš PC využívat, jak moc náročné hry si představuješ?

sofrma*
hodnocení

Tak třeba,Gta V,Assasins Creed,Prototype 2,atd.. takže na hry.Mam tedy zacit zdrojem?

edge*

Tak tak na tyhle nejnovější hry by jsi musel upgradovat komplet vnitřnosti. Zůstala by ti pouze skříň. Sice kdyby jsi do toho vrazil větší obnost peněz, na minimální požadavky ti pojede téměř vše, ale moc dlouho to nevydrží.

Jeslti dopadne implementace GTA V pro PC stejně jako to bylo u čtyřky, tak nebude stačit ani jaderná elektrárna...

doplněno 19.10.13 21:35:

A psal jsem, že bych začal grafikou a s grafikou bude potřeba lepšího zdroje.

praivo*

No vzhledem k náročnosti chlazení a rozměrům herních komponent by mu možná nezůstala ani ta skříň.

praivo*

Na tohle rovnou začni šetřit na nový počítač.

torr

Ahoj podle mne ,máš ještě dost možností ...co prvně a psali ti i druzí -zdroj třeba 450W co nejvyšší učinost. CPU tam je hodně možností já bych volil Phenom II X4 ale pokud najdeš phenom II X6 není problém podle tohoto asus.com/...

RAM bych nechal. A graf. tam bude boj ...stím ti pomuže třeba toto hwcompare.com/...

Možná bych vše nakoupil kromě zdroje ,ten až podle ,,žroutů"co je bude krmit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]