Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám problém ohledně instalace ovladače grafické karty na notebook Acer Extensa 5620 a to sice ten že notebook se vyraběl v mnoha variantách takže mám na výběr mezi ovladači ATI, INTEL a nVidia ale u káždého instalátoru mi to píše že buď nesplňuji min. systémové požadavky nebo že to zařízeni v notasu neni, myslím si že je to ATI ale nevím jak ji nainstalovat, když se podívám do grafickejch adaptérů tak u všeho to píše nedostupné.
Už mne nic nenapadá, děkuji všem za odpovědi.
Hezký den Blechta.
Nově nainstalované WinXP 32 bit
Acer Extensa 5620-5A2G25Mi
doplněno 19.10.13 10:15:Tady jsem ho našel na alze alza.cz/... akorat je problem v tom že na alze má ve fotkách na boku jen jeden vga výstup na monitor ale ten co tady mám já má i digitální výstup, dále tam píší že je integrovaná ale v to co tady mám na stole je ve slotu. Takže si teď nejsem ničím jist...
v systemovejch informací tam o graf. kartě neni ani zmínky... Ani tam není ta kolonka je tam jen procesor,os, paměť. bios atd...
doplněno 19.10.13 10:44:na záložce zobrazení je všude nepsáno "žádná"
no to je právě ten problém, on má heatpipe spojený s procesorem skrz chladič, a navic jsou i na tech procesorech a takové placaé chladiče a vše je to slepeno tou chladící srajdou.
doplněno 19.10.13 16:16:Momentálně se domnívám že jde o grafiku ATI, ale nevím jak tam mám nainstalovat ty ovladače... Nejedná se o nějakou chybu či nedekonalost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.