Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acer Extensa 5620 - ovladač grafiky

Od: blechta® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Mám problém ohledně instalace ovladače grafické karty na notebook Acer Extensa 5620 a to sice ten že notebook se vyraběl v mnoha variantách takže mám na výběr mezi ovladači ATI, INTEL a nVidia ale u káždého instalátoru mi to píše že buď nesplňuji min. systémové požadavky nebo že to zařízeni v notasu neni, myslím si že je to ATI ale nevím jak ji nainstalovat, když se podívám do grafickejch adaptérů tak u všeho to píše nedostupné.

Už mne nic nenapadá, děkuji všem za odpovědi.

Hezký den Blechta.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Jaký OS? Zkus napsat přesné označení (např. 5620-5B3G32Mi).

hodnocení

Nově nainstalované WinXP 32 bit

Acer Extensa 5620-5A2G25Mi

doplněno 19.10.13 10:15:

Tady jsem ho našel na alze alza.cz/... akorat je problem v tom že na alze má ve fotkách na boku jen jeden vga výstup na monitor ale ten co tady mám já má i digitální výstup, dále tam píší že je integrovaná ale v to co tady mám na stole je ve slotu. Takže si teď nejsem ničím jist...

Zkus ve Start - Spustit zadat Dxdiag a dej enter. Na kartě Zobrazení by měl být typ karty.

hodnocení

v systemovejch informací tam o graf. kartě neni ani zmínky... Ani tam není ta kolonka je tam jen procesor,os, paměť. bios atd...

doplněno 19.10.13 10:44:

na záložce zobrazení je všude nepsáno "žádná"

praivo*

Tak jestli je GPU ve slotu, tak by neměl být problém ji vyndat a podívat se, ne?

hodnocení

no to je právě ten problém, on má heatpipe spojený s procesorem skrz chladič, a navic jsou i na tech procesorech a takové placaé chladiče a vše je to slepeno tou chladící srajdou.

doplněno 19.10.13 16:16:

Momentálně se domnívám že jde o grafiku ATI, ale nevím jak tam mám nainstalovat ty ovladače... Nejedná se o nějakou chybu či nedekonalost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma instalace grafické karty

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]