Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk na skype

Od: ludmila1955* odpovědí: 2 změna:

prosím nejde mi zvuk na skype jinak mi normálně funguje všude ,vše je dobře zapojený tak nevím čím to může být,dříve fungoval ale teď co jsem si program znova stáhla po pauze tak nemůžu na to přijít proč to nejde operátora slyším ale sebe neslyším při kontrle na echo může někdo poradit?díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

momo*
hodnocení

3x

Dobrý den. Spusťte skype a pokračujte - nástroje - nastavení - zvuková zařízení - mikrofon,nastavte ten ,kt. používáte, - hlasitost, nastavte na maximum. M.

hodnocení

2x

Špatný, špatně zapojený mikrofon, zkusit přeinstalovat skype a všechny soubory kolem něj smazat a pak znova nainstalovat, popřípadě vyzkoušet zda jiný program s mikrofonem funguje, nakonec zkusit přeinstalovat ovladač zvuku/mikrofonu...

A úplně nejdříve omrknout zda je mikrofon zapojen tam kde má být...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]