Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CorelDraw X6 - písmo do kruhu

Od: repkin* odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás lidi, mám dotaz, jak udělat písmo do kruhu respektive chtěl bych něco jako tohle:

uvt.fmk.utb.cz/...

ale mě to jde uděla pouze takhle:

mvo.cz/...

Text ve vrchní polovině mi jde udělat v pohodě, ale jak je text v dolní polovině, tak místo aby šel zleva doprava a směrem dolů, tak jako by naváže ve směru psaní vrchního textu a tím pádem jde zprava doleva, spodkem nahoru.

Snad je to pochopitelné.

doplněno 18.10.13 21:00:

Tady to je jak to potřebuju.

CorelDraw X6 - písmo do kruhu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
musíte si ten nápis rozdělit na 2 - to, co bude nahoře a to co bude dole a pak to každé natáhnout zvlášť

repkin*
hodnocení

Mě to právě vždycky skočí zprava doleva vrchem dolů :( asi klikám někam blbě nebo už nevím.

ronyx*

Já tuhle verzi programu už neznám, ale ve staré co někde mám se to dalo někde v nastavení upravit, jestli písmo má být nahoru nebo dolů a jak uspořádané..mrkněte do nastavení.

pl4toon*
hodnocení

0x

Přímo v CorelDraw x6 je tutoriál (průvodce, návod), který naučí pracovat s textem tímto způsobem, sám jem se to díky tomu naučil. Hledejte tedy v tutoriálech :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]