Nejste přihlášen/a.
Pamatuji si, že asi vkolem roku 2003 vyšla na PC RPG hra podobná například Falloutu. Odehrávala se ve fantasy světě, ve kterém začínal i věk techniky. Hráč si mohl vybrat, jestli povede magický život, nebo bude střelec. Nebyl to žádný Shadowrun, ani hra ze světa Shadowrunu, byl to právě opak - svět byl trochu středověký, trochu industriální 19.století. Prostě magický svět, ale začala se v něm vyvíjet technika. Hra tenkrát nebyla v češtině, ale zaznamenal jsem, že později snad vznikl český překlad, podobně jako u Falloutů.
Ještě jsem zapoměl říct, že hra byla viděna zvrchu izometricky, grafika podobná Falloutu nebo Diablu 2.
doplněno 18.10.13 20:02:ještě jsem zapoměl doplnit - hra byla poměrně vysoko hodnocena.
Zajímá mě její název, chci si jí sehnat. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.