Nejste přihlášen/a.
Ahoj. První otázka - v PC mám zadáno za "C:/users/..." jméno a příjmení.Chtěla bych zadat jen přezdívku, nevím kde. V ovládacích panelech jsem našla pouze, kde se dá změnit název počítače a uživatelský účet. Druhá otázka - mám notebook Acer, v něm už byl program Acer ProShield. Pokaždé, když najedu na nějaký web, kde se přihlašuji, tak vyskakuje okno pro zadání hesla a jména do databáze ProShield. Nic nezadávám, nepoužívám to, ale nechci to odinstalovat (jsou tam i jiné věci pro notebook). Jen nevím, jak zrušit to vyskakovací okno. Příšerně to obtěžuje. Nevíte to někdo? Děkuji
Děkuji za reakci. V tom uživatelském účtu mám jen jméno a obrázek. Má to název Administrator, zobrazuje se na úvodní obrazovce při zapnutí PC a v nabídce Start. To, co chci změnit je co se zobrazuje u každé složky, u napsaných dokumentů atd. za C:/users...A to nevím kde to hledat. Omlouvám se za upřesnění. Až tak se v tom nevyznám, PC je jak bludiště. C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.