Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylepšení Firefoxu - pamatování hesel

Od: clayman® odpovědí: 4 změna:

Rozhodnul jsem už skončit s Maxthonem, protože začal být nestabilní. Jako dobrá alternativa mi přijde Firefox, co mě však štve je zadávání hesel. Sice si je pamatuje, ale i tak musím začít psát jméno, aby mi nabídnul možnosti přihlášení (jména heslo).

V Maxthonu stačí poklepat na místo, kde se píše jméno a už mám nabídku. V Opeře stačí CTR+ENTER a šup je tam nabídka.

Věřím, že něco takového je i pro Firefox alespoň jako doplněk... nevíte o nečem?

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

18.10.13 11:04
hodnocení

4x
hodnocení

díky, zkusím. I FF si pamatuje koukám více jmen, ale chce to více klikat než 2x *sok*

doplněno 18.10.13 11:12:

hm, zajímavý. To mi asi k životu stačí :)

iz*

I v FF stačí kliknout dvakrát, ale FF mi přijde zbytečně citlivý na rychlost dvojkliku. Někdy zareaguje hned (asi se mi podařilo strefit správnou rychlost), jindy musím opakovat.

hodnocení

0x

Tak to máš špatně optimalizované (tím myslím poradnu). :-P Na ostatních webech se mi to klasicky ve FF při načtení stránky jméno i heslo předvyplní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]