Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stále mi na notebooku ve Windows7 vyskakuje tato hláška "zásuvný modul shockwave Flash je zaneprázdněn nebo přestal reagovat.
Nevíte prosím s čím to má souvislost a je se jí zbavit?
Vyskakuje mi to několikrát denně.
Děkuji mockrát za radu od odborníků.
Dobrý den, odborník nejsem, ale radu zkusím. Mám občas stejný problém ve Firefoxu pod OS Linux. Stránka, kde je flash se nenačte celá, resp. načítání se zastaví a naskočí tato hláška. Stačí modul ukončit, stránka se dokončí a flash tam funguje. Důvod neznám, ale asi to může být chybou té stránky, starší verzí Adobe Flash Playeru nebo záznam v cookies. Ostatně, smazat cookies a mezipaměť v prohlížeči pomáhá vyřešit hodně problémů. Zkuste aktualizovat AFP a třeba to přestane obtěžovat. Zdravím!
doplněno 06.12.13 23:11:Jo jo, jak píše kolega - AFP = Adobe Flash Player. To je to, co umožní v prohlížeči přehrávat flash animace a videa.
Pokud chcete novou verzi, tak se podívejte viz odkaz a tam si zvolte tu správnou pro Váš prohlížeč a OS Windows.
doplněno 08.12.13 21:32:tentol - nemáte zač. Hlavně, že už je to snad v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.