Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit. Na svém notebooku jsem měla na seznam.cz nastavené trvalé přihlášení na emailu, protože počítač využtívám jen já. Dnes se mi ale stalo, že po přejití na domovskou stránku jsem najednou již přihlášena nebyla. Pokud znovu vyplním své údaje (samozřejmě zvolím volbu zůstat trvale přihlášena) a vstoupím do emailu, opět po přejití na domovskou stránku nejsem přihlášena. Prosím o radu, jaké nastavení mám zvolit či udělat, abych tedy přihlášena zůstala. Moc děkuji
S nastavení to nemá myslím nic společného, zřejmě se v tom jenom vrtají admini seznam.cz (však víte, ta nová podoba vyhledávání), tak to prostě řádně nefunguje. Já se kolem poledne nemohla dostat vůbec do emailové schránky, o hlavní straně seznamu po přihlášení ani nemluvě. Prostě budeme muset počkat, až to bude zase normálně fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.