Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení emailu na seznam.cz

Od: maujenka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit. Na svém notebooku jsem měla na seznam.cz nastavené trvalé přihlášení na emailu, protože počítač využtívám jen já. Dnes se mi ale stalo, že po přejití na domovskou stránku jsem najednou již přihlášena nebyla. Pokud znovu vyplním své údaje (samozřejmě zvolím volbu zůstat trvale přihlášena) a vstoupím do emailu, opět po přejití na domovskou stránku nejsem přihlášena. Prosím o radu, jaké nastavení mám zvolit či udělat, abych tedy přihlášena zůstala. Moc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste si znova taškrtnout trvalé přihlášení.

doplněno 17.10.13 15:54:

zaškrtnout

maujenka*
hodnocení

Přihlášení jsem zkoušela několikrát. Vždy jsem znova volbu zaškrtla.

ane
hodnocení

0x

S nastavení to nemá myslím nic společného, zřejmě se v tom jenom vrtají admini seznam.cz (však víte, ta nová podoba vyhledávání), tak to prostě řádně nefunguje. Já se kolem poledne nemohla dostat vůbec do emailové schránky, o hlavní straně seznamu po přihlášení ani nemluvě. Prostě budeme muset počkat, až to bude zase normálně fungovat.

maujenka*
hodnocení

Tak to mě nenapadlo, moc moc děkuji za odpověď. Hezký zbytek dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]