Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam takovy zvlastni dotaz ohledne meho pc, kdyz jsem dnes odchazel z domu normalne jsem ho vypl jako pokazde, kdyz jsem prisel a zapnul tak jsem si vsiml ze mi na plose pribylo asi 6 ikon, ktere tam pred tim 100% nebyly, jednalo se o pisnicky...dival jsem i jestli pocitac nekdo nezapinal a opravdu byl vypnuty po celou...nevite jak je to mozne...prijde mi to divne...
Jestli jsi měl na ploše jen několik ikon, tak to bude špatný, ale jestli jsi pročištoval plochu a odinstaloval nějaké programy, tak může jít o úpravu ikon na ploše systémem. Pokus ty soubory jsou úplně neznámé, tak asi někdo má tajný přístup do tvého počítače rodina a nebo někdo ze sítě z Internetu nebo nějaký trojský kůň v malweru
Co je to ikony? Byly to soubory nebo jenom zástupci? Byly tyhle soubory už před tím někde v PC? Nejedná se o zástupce nebo zdvojené zástupce už dříve existujících souborů?
doplněno 16.10.13 18:23:Vysvětlení je jednoduché - prsty jsou zvyklé ovládat tlačítka myši občas tak nějak automaticky. Takže si v podstatě levým tlačítkem označíš soubory ve složce a pod pravým tlačítkem je nabídka Odeslat zástupce na plochu. Už se mi to párkrát stalo, jde to tak rychle, že to ani nezaregistruješ, najednou třeba 30 zástupců, prostě automatická reakce prstů, hlavně při zavírání složky. Smaž je a neřeš.
Byly to pisnicky v mp3 formatu, ktere uz tam pred tim byly stazene ale na plochu jsem je rozhodne nedaval...na plose mam 26 ikon, antivirus mam nod 32...jeste se mi teda rano rozlila voda na zem tak mozna ze par kapek doapdlo na pc, ale tim to asi nebude ze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.