Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v současné době mám NTB Acer, AMD Athlon X2 Dual Core, QL64 2,1 GHz, 2GB RAM a nějakou vestavěnou ATI radeon, který již přestává stíhat mé nároky. Hraju na něm World of tanks, chvíli jsem hrál i World of warplanes (ale to se mi po updatu sekalo), taky občas maluju v Corelu a někdy se to prostě seká. Taky hraju Forge of Empires, kdy mi flash player hodně zasekává PC. Do budoucna plánuji koupi nového klasického PC, tak bych chtěl poradit v současné době, co by bylo tak vyhovující na hry (čistě jen Case+vnitřnosti). Chtěl bych si někdy zkusit WOT nebo Battlefield 3, do budoucna 4 na plné detajly, abych si konečně mohl taky pořádně vychutnat hru.
Má představa je asi CPU od Intelu, alespon 8GB RAM, na grafice 2GB RAM, určitě kvalitní zdroj, co se týče HDD, tak zas tolik nepotřebuju, nyní mám 200GB a stačí mi to, takže bych řekl, že třeba 500 GB je dostačující velikost.. Jde hodit nějaký nástřel? Ideálně bych se chtěl vejít do 20.000,-Kč. Díky moc.
Tady pár odkazů na sestavy nové i použité:
Většinou kamarádům složim nějaké PC, ale když jsem línej, tak to koupit jako zajetý a otestovaný na Aukru a zbytek dokoupim a dodělám
Jinak bych tam ještě dokoupil SSD 128GB+ disk jako systémový disk na Windows, programy a hry. Všechno to jsou výkonné sestavy s Intel i7 hodně dobrý základ do budoucna a jen budete přidávat RAMky, vyměňovat grafiky a disky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.