Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde přeinstalovat windows?

Od: jehlicka odpovědí: 8 změna:

Ahojky, Jde přeinstalovat windows, když se nemohu dostat do nouzového režimu? prostě se nedostanu nikam jen k načitacímu logu Windows 7, tak jak mám přeinstalovat? CD-romku též nemám takže přes tu fleshku to jde nebo jak? (mám notebook, kod od win. mám zespodu not.) děkuji za typy, rady odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x
Samozřejmě. Windows 7 USB Download Tool + ISO si odněkud stáhni. Budeš k tomu potřebovat jiný počítač s Windows.
jehlicka
hodnocení

Aha, a to jako nainstaluju program přes ISO na jiném PC a potom co dál? já jsem nicna netu nenašl podrobnější návod, tak kdybyste byl tak ochotný :) ^ . ^

praivo*
Stáhneš si obraz DVD (ISO) tvojí verze Windows, nainstaluješ ten program, připojíš flash disk nebo externí HDD a program ti z něj udělá bootovací USB disk. Víc ti teď nenapíšu, jsem ve škole a píšu z mobilu.
jehlicka
hodnocení

A jak tu fleshku otevřu, když na mém notasu právě nejde spustit nouzový režim, to se automaticky otevře fleška a nainstaluje se WIN? Asi budu muset zajít k nějakýmu odborníkovi :D

V biosu nastavíš bootování z usb, takže se natáhne systém z flešky a ne ten nabořený z disku. A pak už vesele instaluješ.

jehlicka
hodnocení

Dobře děkuji moc za rady ! :)

jehlicka
hodnocení

Ještě bych se chtěla zeptat v tom BIOSu na co mám najet aby začalo bootování?

dubik*

když zvolíš bootování z USB, tak zvolíš uložit a zavřít (F10) a tím se počítač znovu restartuje a měl by najet z flešky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]