Nejste přihlášen/a.
Ahojky, Jde přeinstalovat windows, když se nemohu dostat do nouzového režimu? prostě se nedostanu nikam jen k načitacímu logu Windows 7, tak jak mám přeinstalovat? CD-romku též nemám takže přes tu fleshku to jde nebo jak? (mám notebook, kod od win. mám zespodu not.) děkuji za typy, rady odpovědi.
Aha, a to jako nainstaluju program přes ISO na jiném PC a potom co dál? já jsem nicna netu nenašl podrobnější návod, tak kdybyste byl tak ochotný ^ . ^
A jak tu fleshku otevřu, když na mém notasu právě nejde spustit nouzový režim, to se automaticky otevře fleška a nainstaluje se WIN? Asi budu muset zajít k nějakýmu odborníkovi :D
V biosu nastavíš bootování z usb, takže se natáhne systém z flešky a ne ten nabořený z disku. A pak už vesele instaluješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.