Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazuje se hladina inkoustu

Od: verus* odpovědí: 6 změna:
Ahoj, potřebuju pomoc. Mám Epson C20 a nezobrazuje mi hladinu inkoustu. Ani černého ani barevného. Ted mi hlásí , že mi došel inkoust ale nevim zda barevný či černý. Tiskárnu jsem již po třetí instalovala, ale bylo to k ničemu. Dekuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Třeba tam nemáš originál cartridge nebo jsou doplňované? Jetli ti došel černý nebo barevný snad poznáš ne? Vynechává ti černá barva? Např text co je černě? Nebo je problém u grafiky? Hned víš na čem jsi. Snad nikdy se mi nestalo že by došlo úplně všechno, nějak to tisknout bude ;)
verus*
hodnocení

no je tam oreginál nápln. ale o to nejde..jasne že to zjistim až mi to přestane tisknout..ale tak abych vedela...která dochází...jde mi o to, že ta kontrola hladiny nezobrazuje stav inkoustu.
yurek*
No tak si držte v rezervě obě náhradní cartridge a je to, ne? Obecně já osobně vždycky za každou jednu barevnou měním černou třikrát. Takže která dochází se nad dá odhadnout. Navíc při tisku se u slušně vychovaných tiskáren objevuje diagram, který ukáže přibližnou výšku hladiny inkoustu v toneru.
verus*
hodnocení

No me se jedná práve o to, že se mi ten diagram nezobrazuje...
yurek*

Tak Vám zbývá držet v rezervě OBĚ cartridge.

Tady máš číslo na podporu EPSONu epson.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]