Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás potřebuji poradit mám Win8 a potřebuji udělat to ,aby mě nechodila pošta na outlok nemohu přijít na to jak odstranit účet,chci , aby mě pošta chodila jen na seznam. Moc děkuji za radu
doplněno 15.10.13 09:03: Tak všem děkuji za snahu vyřešeno nastavil jsem si v pošťáku prioritu seznamu
Dobrý den, zkuste toto - v programu nahoře na liště Nástroje / Účty. V okénku potom Pošta a tam vybrat ten správný účet k odebrání a tlačítko Odebrat. Mělo by být hotovo. Zdravím!
doplněno 15.10.13 02:20:Znám asi starší verzi, ale ten princip bude asi stejný - někde tam ty Nástroje budou. Lištou myslím ten pruh - Soubor , Úpravy , Zobrazit . . .
doplněno 15.10.13 02:22:Jo, Vy máte OS WIN-8, tak tam budou dlaždice a ne okna. Tak si přepněte na okna.
doplněno 15.10.13 06:43:Hledal jsem informace a zjistil, že v OS WIN-8 již Outlook není a je nahrazen programem Windows Mail.
Tak jste ho asi instaloval dodatečně a nastavil si tam účet. Postupujte opačně a účet zrušte nebo ten program odinstalujte. Pokud je to program Windows Mail, tak po jeho spuštění je postup stejný, jak jsem již uvedl - musíte najít v nabídce Nástroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.