Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si přeložit stránky v prohlížeči?

Od: ooo* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,prohlížím si anglické stránky,ale než to všechno proluskám,tak bych potřeboval poradit jak si stranky nechat rovnou překládat do češtiny při jejich prohlížení?děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Adresu vložte sem a dejte přeložit.

translate.google.cz/...

ooo*
hodnocení

díky ale funguje to jen při načtení prvni stránky a při prohlížení dále už to nepřekládá

zabu
hodnocení

0x

bing.com/...

bych řekl, že je lepší. Jen můj názor.
A pokud vím, tak existují online překladače přímo webové stránky. Jako doplněk např. do Firefoxu. Ale nevím, jak se to instaluje. Zatím jsem to nepotřeboval. Někdo ale určitě poradí.

oo
hodnocení

ten bing vypada ze bude frčet,ale kdyz nekdo posle i jiny pro srovnani bude fajn

honzav88*
hodnocení

0x

Na prohlížeči Google Chrome, lze nastavit, že se budou všechny cizojazyčné stránky předkládat do CZ. Kvalita překladu však není moc kvalitní. Ale já to používám při čtení sportovních článků z cizích webů a vyčtu tak co potřebuji :)

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
používejte Google Chrome, tam si to můžete nastavit, tak, že při načtení cizojazyčné stránky se vás to zeptá, jestli to chcete přeložit a dokonce se to i zeptá, jestli to chcete překládat z daného jazyka zcela automaticky.

praivo*
hodnocení

0x
Nejen Chrome, ale i ostatní prohlížeče založené na tomto jádře - Chromium, SRWare Iron, COMODO Dragon a další.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]