Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám NTB HP Pavilion, nedávno jsem měnil HDD a po instalaci nového OS mi kolísá internetové připojení. Jsem třeba na stránce, chci aktualizovat a nejede to. Chci načíst novou stránku a také to nejede a ukáže se klasicky na G Chrome "jejda... bla bla bla"... Je možné, že je chyba v ovladačích nebo někde podobně.?
Internetové přípojení je totiž OK, mám UPC a nikdy nebyli tyto problémy. Zkoušel jsem wifi také na jiných zařízeních včetně mobilů, PS3 a funguje na 100%, takže je problém zřejmě s nějakým softwarem v NTB.
Děkuji za rady.
Dobrý den, myslím, že problém bude jenom v prohlížeči. Zkuste vymazat jeho mezipaměť a cookies.
A raději bych asi volil jiný prohlížeč - např. Firefox. Minimálně na vyzkoušení, zda se to v něm zlepší.
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.