Nejste přihlášen/a.
ahojte rád bych si v klidu zahrál hry jako spin tires, dřevorubec, traktor .Moje grafika to téměř nerozjede a když tak i při nejmenším rozlišení je sekání strašné . Pomůže mě toto alza.cz/... případně co mě poradíte . Děkuji za odpovědi
Vylepšení aktuální sestavy by bylo maximálně:
Dokoupit RAMku +1GB (+2GB pokud to bude lepší stará deska) cena cca +100 Kč
Grafiku co nejlepší pro tvoji sestavu existuje a byl králem tehdejší doby byla série GeForce 8600GT
(nevýhody: nevím jestli máš AGP slot nebo PCI-E a tahle grafika hodně žere a vyžaduje ještě ext. napájení a zdroj min. 300W)
ale byla to tehdejší TOP karta.
Pak nejlepší řešení bude celkový prodej této sestavy a zakoupení novější o pár tísícovek.
Zasílám odkazy na tu grafiku na Aukru, ale pro novější slot PCI-E a taky se dá sehnat za 300,-Kč
Takže investice cca 500Kč a více bych to této sestavy neinvestoval.
doplněno 14.10.13 23:29:Ještě vlastně je 8800GT a ta je ten TOP
Moc děkuju všem za odpovědi hlavně kangaroo.
doplněno 17.10.13 06:59: sla by tam geforce 9800gt?1)Stáhneš si z Internetu nejnovější ovladače pro přesně tvojí kartu.
2)Dáš vypnout počítač a vytáhneš el. kabel ze zásuvky
3)Odendáš plech počítače a před vyjmutím staré karty ze slotu se zbavíš statické elektřiny (šáhni na ústřední topení,..) a starou kartu vyndej
4)Pak instaluj novou a připoj ext. napájecí kabel
5) postav PC a zapoj el. kabel a nastartuj počítač - měl by se při startu Windows objevit hláška o nové instalaci karty
6) Dáš instalovat ovladače ze souboru, který jsi stáhnul před chvílí a pak upravíš vlastnosti grafické karty a to bude vše
7) Už jen testovat a ladit a kontrolovat teploty a stabilitu
Pokud máš integrovanou starou kartu, tak jen zasuneš do slotu novou kartu a postupiješ instalací ovladačů.
Jasná ořezaná 64bitovka. Tahle není vůbec na hry to je grafika pro multimediální HTPC na HD filmy apod. Výkon něco mezi integrovanou HD kartou a slabší 128bit HD grafickou kartou. Za 700Kč bych se kouknul po nějaké použité grafice na Aukru a taky si dej pozor, aby grafiku utáhnul i zdroj v PC.
Když si koupíš jinou kartu s výkonem, vhodným pro tenhle procesor, tak po případném upgradu už stejně nebude mít cenu. Dnes se celkem slušný počítač dá postavit už za zhruba 10.000 Kč.
To je otázka priorit, jestli dříví nebo hry... Jinak tu kartu co odkazuješ, to je fakt jen zobrazovač pro monitor a TV. Podobnou mám na jako HTPC (hry nehraju), ale 18Wheels of Steel na tom jelo na plné detaily-ovšem ve hrách se nevyznám, takže nemohu porovnat s novějšími... Ale myslím, že herní PC se stejně za 10 000 postavit nedá. Já mám problém se do této ceny vejít s kompromisy i pro obyč PC na filmy, kancl a net, bez GK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.