Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bod obnovení

Od: costim odpovědí: 5 změna:

Ahoj, je to sice stále pořád dokola, ale chci se zeptat, pokud v bodu nastavení zvolím obnovení na tovární nastavení, zda mi zůstane v noťasu winsows.Mám win 7 a instalační k cd k němu nemám. Píše to totiž, že systém bude nahrazen bitovou kopií pro zotavení poskytnutou výrobcem a nevím přesně, jak si to mám přeložit. Pokud bych ho musela instalovat znovu nějak sama tak nevím jak na to... Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

A v bitové kopii bývá co? Windows + ovladače + předinstalované programy. Nezapomeň na zálohu dokumentů, smaže je to!

costim
hodnocení

no nejsem ajťák, proto se ptám :) takže win mi zústane, dobrá děkuji

praivo*

Stačí logicky uvažovat. Pokud by v té kopii nebylo nic, na co by teda byla?

costim
hodnocení

tak jsem to teda rozjela a při reinstalaci to po mě chce vložit instalační CD od windowsu, které ale nemám a při koupi ani nebylo v krabici...to si to CD mám koupit?

praivo*

Divné... Stačí, když si ho stáhneš (jestli se ti nechce hledat, napiš mi verzi (HP/Pro/Ultimate), něco mám).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]