Nejste přihlášen/a.
Rád bych se poradil se zkušenějšími:
Monitor ViewSonic VP930, integr. grafická karta Video Card: ATI/AMD Radeon X1250 (RS690),
ovladač ATI 8.593.100.0, WIN XP SP 3 Home, deska MSI 7337, RAM DDR2 2*1 GB.
Z neznámých důvodů se občas (pravidlo jsem zatím neodhalil), bílá barva na displeji začnre měnit do slabě růžové, někdy do slabě modré, občas taky se objeví velmi slabé vlasové vertikály v rastru. Jak to přijde - trvá to až několik desítek sekund, tak to zase odejde. Možnost přechodových odporů v připojení VGA nepravděpodobná, několikrát jsem zkoušel.
Přeinstaloval jsem ovladač na OMEGA 3.8.442 - zde se mi zdálo, že to zcela vymizelo, ale nechci tento ovladač dále použivat, protože asi nebude zcela kompatibilní - při přepnutí do režimu spánku nenaběhne totiž klasické hlášení a grafika s postupně se zaplňující linkou, ale blikající bílá linka s hlášením "obnova systému Windows", takže se toho celkem bojím.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.