Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Občasné podbarvení LCD monitoru

Od: dedabrno® odpovědí: 1 změna:

Rád bych se poradil se zkušenějšími:

Monitor ViewSonic VP930, integr. grafická karta Video Card: ATI/AMD Radeon X1250 (RS690),

ovladač ATI 8.593.100.0, WIN XP SP 3 Home, deska MSI 7337, RAM DDR2 2*1 GB.

Z neznámých důvodů se občas (pravidlo jsem zatím neodhalil), bílá barva na displeji začnre měnit do slabě růžové, někdy do slabě modré, občas taky se objeví velmi slabé vlasové vertikály v rastru. Jak to přijde - trvá to až několik desítek sekund, tak to zase odejde. Možnost přechodových odporů v připojení VGA nepravděpodobná, několikrát jsem zkoušel.

Přeinstaloval jsem ovladač na OMEGA 3.8.442 - zde se mi zdálo, že to zcela vymizelo, ale nechci tento ovladač dále použivat, protože asi nebude zcela kompatibilní - při přepnutí do režimu spánku nenaběhne totiž klasické hlášení a grafika s postupně se zaplňující linkou, ale blikající bílá linka s hlášením "obnova systému Windows", takže se toho celkem bojím.
Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

taky mi to nekdy dela LCD, pomaha na to ruska opravarska metoda ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]