Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft office - omezení

Od: fidonet* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, někdo, asi dcerka, mi něco někde zmáčkla, a teď, když chci ve Word ťuknout na odkaz, napíše mi to, že z duvodu nějakých omezení pro PC mi nebyl odkaz povolen.

A funguje to omezení i na pohyb uvnitř dokumentu, když v obsahu tuknu na kapitolu, tak místo, aby mne to hodilo na kapitolu, vyskočí stejná jláška.

Jak z toho ven? Předem děkuji.

p.s. přeinstalace nepomáhá.

Microsoft office - omezení

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lojzo*
hodnocení

0x

tazko povedat, zalezi o aky odkaz ide a co vsetko tam je obmedzene..skus

office.microsoft.com/...

lojzo*
hodnocení

0x
fidonet*
hodnocení

Uz jsem myslel, že by to mohlo být ono, ale není. jediné co se stalo tím obnovením, se mi rozhodilo nastavení. Nepoužívám žádný jiný prohlížeč než IE. Tedy ten problém mam na NB, a ten používam pouze mimo domov a mimo internet, takže prohlížeče v podstatě nepotřebuji. Ale office potřebuji nutně funkční.

Lojzo dekuji za snahu ..

.

Nemáte ještě někdo jinou funkční radu? Předem děkuji

j61m

Ja som mal taký istý problém a mám taký dojem, že mi pomohlo toto :
http://iefaq.info/index.php?action=artikel&cat=48&id=133&artlang=en , stiahnuť príslušný zazipovaný súbor (podľa toho či máš 32 alebo 64 bit Win), ja som použil ie8-rereg.zip , spustiť a opraví to registre v IE. Malo by všetko fungovať ako má.

fidonet*
hodnocení

v" mi všichni dáváte rady jak opravit IE a jiné prohlížeče. Já ale nemám problém v prohlížeči. ty mi fungují bez potíží. Já mám problém v programu Office Microsoft. Konkrétně ve wordu. nevím, jak by měla uprava registru internet exploreru odstranit chybu, že se mi ve Wordu, nepřesune z 1 stranky kurzor třeba na 12 stránku, když chci skočit na jinou kapitolu v dokumentu. ANO, nejde ani odkaz na web, nejde odkaz nikam. Ale tahle rada nepomáhá.

p.s. vyzkoušel jsem Tvou radu, taky nepomohlo, jen mi opět rozhodilo nastavení Exploreru. ( ale to mi nevadí )

MSO už dlouho (od vynálezu ribbonu) nepoužívám, ale pokud si pamatuji, někde v nastavení (Menu "Nástroje" v MSO do verze 2003) bylo i nastavení zabezpečení a maker. Zkus to najít a podívat se tam.

hodnocení

0x

Tak jsem našla ještě jeden postup, někdo psal, že mu to pomohlo i s wordem..

hepterida.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]