Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace pc translator

Od: kulaj odpovědí: 8 změna:
Ahoj , chtel bych se zeptat , zdali nekdo vi jak se da odinstalovat pc translator 2005 nainstaloval jsem si jej a ted se bezradne snazim uz tydenjej odinstalovat poradite mi nekdo prosim , Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
start/nastavení/ovládací panely/přidat nebo odebrat programy?
kulaj
hodnocení

No, dekuji za odpoved, ale pres ovladaci panely bych se neptal :), prave , ze to je dobrej orisek
A co říká o odinstalaci dokumentace dodaná k programu?
kulaj
hodnocení

No tu prvě nemám, ale díky zkusím ji někde sehnat
Případně zkusit kontaktovat výrobce software.
Další možnost je vymazat to natvrdo z disku a pročistit registry. Není to ale zcela čisté.

mám pocit, že tento SW se do systému moc nezavádí a funguje i bez instalace. prostě bych jej smazal a smazal i ikonky.

Pokud chcete mít jistotu, nejdříve jeho adresář přejmenujte a restartujte PC. pokud Windows naběhnout v pohodě, klidně jej smažte. Žádná knihovna Vám chybět nebude (maximálně budete mít nějakou navíc přímo ve Windows)

A jak to mam člověče vědět? Je to napsaný v otázce? Neni :P
V tom případě třeba yuoruninstaller

yurek*
hodnocení

0x

Já ho mám viditelný v "přidat nebo odebrat programy", takže chyba je na Vašem počítači. Zkuste to znovu nainstalovat a potom odebrat. Jinak si tento prográmek vytvoří v "C:" složku "TRANSLAT", kde jsou jesho součásti a knihovny. Nechci Vám sahat do svědomí, ale domnívám se, že máte nekvalitní crack, nebo jste se v tom už vrtal.
V krajním případě smažte složku "TRANSLAT" odstarňte zástupce a projeďte registry CCleanerem. Nebude to úplně ono, ale bude to pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]