Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na myš?

Od: rychle odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám notebook acer a momentálně nemám myš, takže použíám tu dotykovou co je na notebooku (před klávesnicí). Lze nějak nastavit to, aby se mi ten touchpad nezamrazil, když zmáčknu nějakou klávesu? Vadí mi to. Díky..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lojzo*
hodnocení

0x

ovladacie panely myš skus tam pozriet ci nieco nieje popripadne nainstalovat novsi ovladat pre touachpad, ale pripada mi to ako porucha notebooku..este som nepocul, ze by zamrzala ta plocha pri stlaceni klavesnice...je klavesova skratka ktora ju vypne zapne ale toto pocujem prvy krat

praivo*

Tohle umí Synaptics Pointing Device Driver. Při používání klávesnice vypne touchpad, aby sis omylem nepřekliknul kurzor do jiné části textu.

Jak na myš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]