Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast nejde nainstalovat

Od: aloisb® odpovědí: 2 změna:

Protože nemám na PC žádný antivirový program, tak jsem se snažil nainstalovat z CD PPK Avast Home. Instalace se nezdařila a nyní se mi objevuje při startu PC hláška - eror při zavádění nějakého zbytkového souboru AVASTU - language.dll. Zkoušel jsem Absolute Uninstaller, ale toho zbytku Avastu se nemohu zbavit. Také opětovný pokus o instalaci Avastu selhal. Prosím o radu, jak to napravit, popřípadě který antivirový program si mám nainstalovat k systému WIN XP Pro. Díky předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lojzo*
hodnocení

0x
stiahni si avast uninstaler alebo avast remote ten ti to vymaze z celeho pc..cdcka ppk maju zastarale aplikacie a preto vacsina nepojde..predpokladam ze mas services pack 3 co je normalne,ze to nepojde..takze avast remote alebo avast uninstaller zmazeho z celeho pc..pokial sa hlaska bude objavovat stale. Potom daj obnovu systemu predtym datumom ako si instaloval avast.vymaze ho automaticky..teda ak si ho instaloval vcera to bolo 12.10.13 tak musis hladat bod obnovi pred tymto datumom,ale pozor na dolezite subory ktore si do pc za tento cas nahadzoval,treba ich dat na disk kde nemas windows vacsinou D: aleb usb kluc. Ked sa ti to podari,tak si tam supni avg internet security 2013 najdes aj serial number do roku 2018 s aktualizaciami a plne funkcnym antivirom.

praivo*
hodnocení

0x

Použij AswClear (oficiální odinstalátor Avastu). A jestli chceš spolehlivý, funkční antivir, zkus CIS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]