Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na počítači mám nainstalovaný operační systém XP, ale od dubna 2014 pro něj výrobce přestane dělat aktualizace - chci se zeptat zda jde udělat nějaký jednoduchý upgrade na WINDOWS 7 nebo 8 - nebo se musí kompletně přeinstalovat počítač?
Díky za odpověd.
Šindelář
jediný problém který vám může nastat je že při stahování nejnovějších programů nebude sistém podporovat daný program a nebo pokud budete chtít připojit třeba nějakou novější tiskárnu nebo další externí zařízení... být vámi nedělal bych s tím vůbec nic protože všelijaké softwary se dají stahnout i se starší verzí takže by se to nějak zkousnout dalo horší možná budě třeba koupě nové myši nebo fleshky... nakonec chci říct že nechápu dnešní svět Windows XP který by vydržel naší civilizaci ještě hodně dlouho se takhle zruší a odstraní... a na nás je jen jestli si zas za peníze koupíme operační sistém od samého výrobce ! Windows XP je podle mě ze 7 jeden s nejlepších OS co jsem kdy poznal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.