Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
prosím o radu. Mám notebook Fijutsi, OS Win 8. Dnes jsem zadala částečné obnovení systému na 4.10.2013. Vše se zdálo v pohodě, hláška probíhá ... obnovují se registry ...ble, ble, ble. Po hodině zůstala tmavá obrazovka a notes na nic nereagoval. Ctrl Alt Del, bez odezvy. Nepomohlo ani vyjmutí baterie, naběhne logo Fijutsi, pod ním se zatočí kolečko načítání a tím to skončí, zas tmavá obrazovka. Zkoušela jsem klávesy F5 a F9, ale ani na to žádná odezva. Jsem úplný laik. Sice s PC jsem pracovala přes 20 let, ale v podnikové síti a tam se mohlo vždy jen na dané programy, jinak nic.
Poradí prosím někdo co s tím. Notes je ještě v záruce, mám ho 5 měsíců.
Děkuji za rady a pomoc
ukazuje ti ukazovatela mysi? teda tu sipku? vyzera to tak, ze niekede pri obnove system zblbol, niekedy sa to stava, vyskusaj este pc dat do nudzoveho rezimu vacsinou je to F8 pri zapinani ale win 8 neviem..
nechápu proč někdo kdo s pc pracuje jen na určených programech dělá věci jako obnovení systému ... já byt tebou ntb odnesu do servisu a sám do toho už nevrtám ... jde o to že třeba dokážeš pomocí grafického zobrazení udělat nějaký věci ale problém je že ty pokud nepochopíš širší souvislosti což trvá léta tak nikdynedokážeš věc provést sama správně
Každý z nás s počítačem nějak začínal a mne metoda "pokus - omyl" dost posunula. Jenom bych s pokusy počkala až po skončení záruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.