Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teplota procesoru

Od: met odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám windows XP a procesor AMD athlon 64x dual core 2,9 Ghz...když hraju trochu náročnější hru, tak se drží mezi 90 - 100% zatížení a na teplotě 50-60 stupních. Zajímá mě vaše doporučení a názor, zda je to problém a jak dlouho to procesor utáhne, jestli můžu mít hru zapnutou 10 hodin nebo dvě atd...zkrátka aby mi neodešel za pár dní...děkuji moc předem za vaše názory a rady :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Podle mě je 60 stupňů úplně v pořádku a provoz se omezovat nemusí.

met
hodnocení

Ok díky za odpověď...a to zatížení je v pořádku delší dobu?

Je to úplně v pohodě. Teplotu řeš, až poleze nad 90 stupňů.

papousek11*

Teplota procesoru je dle mého v pořádku v biosu je nastaveno pri jake teplotě se počítač vypne sám= tímkto se předejde poškození procesoru pokud se vám to nezdá a chcete teplotu snížit použijte teplovodivou pastu na procesory a dost výkonný chladič na procesor.

S pozdravem P11

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]