Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení nevyžádané pošty v Outlooku

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu při tomto nastavení. Už si nevím rady.

Používám MS Outlook a v něm mám nastavených asi 6 mailových adres.

Seznam propouští nepochopitelné množství spamu. Potřebuju spam kontrolovat, nemohu nastavit tak, aby se rovnou odstranoval, casto se tam ocitne mail, ktery jsem dostala treba z nejake firmy poprve. A tak kdyz je to opravdu spam, snazim se ho jednou provzdy zablokovat, resp aby se okmzite stehoval do trvale odstranene posty. Problem ale v tom, ze onen spam umim nastavit pouze na adrese, na kterou zrovna prijde a tak vlastne prijde jeste 5x (na kazdou dalsi mailovou adresu).

Jak nastavit v Moznosti nevyzadane posty tak, aby to obsahlo vsechny mailove adresy?

Zurim denne, na Seznam uz neni spolehnuti jako tomu byvalo driv a abych vse prestehovala na Gmail neni tak jednoduche. Ovsem asi to jinak nepujde, protoze me ty spamy neskutecne irituji.

Umel by nekdo poradit jak na to?

dekuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejsem si jistý, ale zkusil bych nastavení, které je snad pro všechny účty stejné.

Nahoře na liště Nástroje / Pravidla pro zprávy. / Pošta. Tam vybrat, co se má s došlou zprávou stát a kam se má umístit. Zdravím!

hodnocení

Samotrejme, to vim, ale ten mail prijde stejne jeste do vsech dalsich mailovych adres. Mne jde o to, abych ten spam zlikvidovala jednim nastavenim!

jabraka*
hodnocení

0x

V hlavičce si najdi titulek : zprávy

V nich nastav: blokování odesilatele

případně : vytvořit pravidlo ze zprávy.

JABRAKA

hodnocení

Blokovani neznamena, ze spam se rovnou trvale odstrani . Jde mi o nastaveni v "moznosti nevyzadane posty".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]