Mám takový probkém s počítačovou myší Logitech. Asi pár dní mě svítila kontrolka červeně, že je slabá baterie. Myš jsem i přesto používal. Po pár dnech jsem vyměnil baterie za nové a od té doby kurzor myši se skoro neposouvá a nevím proč. Poradíte? Už se chystám koupit si novou myš, ale kdyby se to spravilo, byl bych rád.
Zdravim, zkontrolujte senzor od mysi, jestli nekam nezapadl, ci mu nestini nejaky predmet. Potom se mys chova vyse uvedenym zpusobem a posouva se po skocich. Eventualne zkusit mys znova sparovat. A jako posledni bych zkusil ve win nastavit rychlost pohybu kurzoru a pokud ma mys prepinatelne dpi tak prepnout na vetsi hodnotu. doplněno 12.10.13 13:41: Ben byl rychlejsi. Nez ja to na tom mobilu nacvakam
S levnejma bezdrátovkama je problém, mě odešla myš, když jsem vedle do usbčka vrazil starou flešku. No, nic nemusí být ztraceno, krom výše uvedených rad ještě zkusit stáhnout nejnovější ovladače pro myš na stránkách výrobce.
Když jsem vyčistil čočku laseru, tak to chvíli šlo normálně, ale po pár minutách se kurzor myši dostal do levého horního rohu obrazovky monitoru a už tam zůstává, takže to vypadá na novou myš. Ale stejně děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.