Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová myš-blbne!

Od: mcgyver® odpovědí: 7 změna:
Mám takový probkém s počítačovou myší Logitech. Asi pár dní mě svítila kontrolka červeně, že je slabá baterie. Myš jsem i přesto používal. Po pár dnech jsem vyměnil baterie za nové a od té doby kurzor myši se skoro neposouvá a nevím proč. Poradíte? Už se chystám koupit si novou myš, ale kdyby se to spravilo, byl bych rád.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste odpojit myš od PC a opět připojit k USB. Očistěte snímač na spodku myši.

Zkuste si v nastavení pro myš zvolit větší sensitivitu a pohyb kurzoru. A ještě jednou vyndejte a vložte baterie do myši. Zdravím!

doplněno 12.10.13 15:14:

Ještě se do myšky podívejte a třeba je problém v nějakém drátku ke snímači (špatný kontakt).

lordweb24*
hodnocení

2x
Zdravim, zkontrolujte senzor od mysi, jestli nekam nezapadl, ci mu nestini nejaky predmet. Potom se mys chova vyse uvedenym zpusobem a posouva se po skocich. Eventualne zkusit mys znova sparovat. A jako posledni bych zkusil ve win nastavit rychlost pohybu kurzoru a pokud ma mys prepinatelne dpi tak prepnout na vetsi hodnotu.
doplněno 12.10.13 13:41: Ben byl rychlejsi. Nez ja to na tom mobilu nacvakam :(

hodnocení

2x

S levnejma bezdrátovkama je problém, mě odešla myš, když jsem vedle do usbčka vrazil starou flešku. No, nic nemusí být ztraceno, krom výše uvedených rad ještě zkusit stáhnout nejnovější ovladače pro myš na stránkách výrobce.

hodnocení

Poslední ovladače taky nepomohly. Myš je tak za 800-1000Kč, ale sloužila více než 5 let asi už je na vyhození.

A co lze chtít od myši, která slouží více než pět let proboha? Má odslouženo.*smich*

ladinpraha*
hodnocení

1x

Tohle mi vždycky vyřeší nová baterka. Ale pozor, nová vždycky neznamená dobrá.

hodnocení

Když jsem vyčistil čočku laseru, tak to chvíli šlo normálně, ale po pár minutách se kurzor myši dostal do levého horního rohu obrazovky monitoru a už tam zůstává, takže to vypadá na novou myš. Ale stejně děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]