Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dokument v PDF, nejdřív jsem ho měla v Openofficu, pak jsem ho exportovala do PDF, nyní bych potřebovala celou stránku PDF převést do formátu obrázku (fotky) a nevím, jak to mám udělat. K prohlížení PDF používám PDF Complete Special Edition. Díky moc za rady. Anzionka.
Konkretne tenhle program neznam, ale asi by tam mely byt nejake nastroje pro praci s PDFkem-hlavne "nastroje pro vyber textu" a "nastroj snimek". Ten zvolite, pretahnete vybranou oblast a zkopirujete do schranky. PDF nesmi byt pro tyto upravy zamcene.
Právě, že vidím nástroj pro výběr textu, ale nástroj pro snímek nikoliv. A já právě potřebuji udělat snímek. Myslíte, že by mohlo pomoci stáhnout nějaký jiný prohlížeč PDF? Nevíte o nějakém, který má jistě "nástroj snímek"?
doplněno 12.10.13 10:55:A uzamčené pro úpravy to nemám.
doplněno 12.10.13 11:09:Stáhla jsem Adobe Reader a už to funguje.
Z Pdf udělám obrázek pomocí Print Screen ! Fn + F11 nebo jakakoliv jina cesta. otevru obycejne malovani a Ctrl + V . Tam upravim. a ulozim !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.