Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte, proč musím na internetu zmáčknout 2x tlačítko zpět, aby fungovalo? Když ho zmáčku jednou, vypadáto, že to funguje, ale pak se tam objeví stránka, která tam byla předtím. Děkuji
doplněno 12.10.13 09:41:Explorer
Jelikož už neprogramuji weby tak to nevysvětlím jako třeba admin, ale rozhodně to není na důrazu zmáčknutí zpět Jde opravdu o ta jak je ta stránka udělaná. Řekněme jednoduše, že tam může být přesměrování, nebo nějaké načtení dat, ty se jedním klikem vrátíš na tu stránku která tě přesměruje a tím pádem jsi zpět. Tak bych to vysvětlil já, ale uvidím jestli není lepší
Dobrý den, mám stejný "problém" ve Firefoxu - někdy to tlačítko Zpět odklepnu, "točí se kolečko" a zůstanu na stejné stránce. Až druhé klepnutí to vrátí. Je to jen občas a na některých stránkách, tak to nijak neřeším a naučil jsem se s tím žít - berte to také tak. Někdy mám pocit, že záleží na tom důrazu, jak zmáčknu tlačítko na myši, ale jistý si tím nejsem. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.