Nejste přihlášen/a.
Dobrej, mám windows XP Home Edition 2002 a vzhledem k nějakým získaným zkušenostem na střední školu jsem se rozhodl že si dám českou programátorskou klávesnici a celkově i celý anglický jazyk do PC. Ale nastal tu problém: prohledal jsem vše... Panel jazyků, podpory, ovládací panely a nikde není nastavení klávesnice na českou programátorskou. A jestě jeden problém tu nastal. Jazyk PC jsem dal Anglický (Spojené státy) a furt ho mám v češtině. I když jsem restartoval PC. Pomůže mi někdo přesně se navést? Jak na klávesnici tak na jazyk?
Klik pravym tl. na ikonku CS(EN)na liste (pokud na liste ikona neni tak klik pravym na listu->panaly nastroju->panel jazyku)->nastaveni a tam pridat pozadovane rozlozeni klavesnice.
CZ mutace WIN pokud vim nejde na EN prepnout, mozna by se nekde dal najit EN jazykovy balicek, ale o tom dost pochybuju, kdyz je to "vychozi" jazyk...
Otazku, zda jsou Vami zamyslena "zlepseni" k necemu dobre ponecham stranou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.